Det var aften og ved at blive mørkt, og så begyndte hunden bare at give hals af den anden verden. Det plejer han nu ikke, og jeg kunne intet se ude i mørket. men dagen efter gik det op for mig, hvad han havde gøet af. Døren indtil haveskuret stod åben. Heldigvis var alt derinde, men de var stadig ubehageligt. Der er alligevel en del dyrt udstyr derinde, og jeg havde ikke skænket det en tanke, at det også skulle låses inde. Men det skulle det nu. Jeg ledte derfor på nettet efter låsesmed odense, så jeg kunne få en god lås til døren.

Bestilte med det samme

En god og solid lås skulle der til. Det er ikke billigt, det der er derinde, og det er samtidig noget, jeg bruger rigtig meget. Låsen kom frem på få dage, og den var nem at sætte op. Nøglen er sikkert inde i huset, så vi alle kan komme til, og samtidig fik jeg bestilt en lås til cykelskuret, for der vil vi heller ikke have ubudne gæster.

Skulle hunden gø igen, så har jeg også en idé om, hvor jeg skal kigge først, men jeg er mere sikker på, de ikke så let kommer ind og kan løbe med mine ting. Det er det vigtigste for mig. Og det er to meget solide låse, jeg har fået. Jeg tager gerne det med, at der skal åbnes og lukkes hver eneste ang for den sikkerhed, det giver os alle sammen og vores ting i hverdagen.

Kvalitet kan mærkes

Det kan mærkes, at det er en god lås. De er tunge, og nøglen er massiv. Hvis der er noget at gø af igen, så ved jeg i det mindste, det hele er sikkert. Og jeg overvejer at få dem ud og tjekke huset også, bare for at få den ekstra sikkerhed.