Der er ikke noget bedre end at nyde rigtig god mad og drikke sammen med gode venner. For mig er det noget af det bedste, der findes. Og ja det er hyggeligt at mødes hjemme hos hinanden, men ind imellem er det bare endnu bedre at tage ud sammen. Få det hele serveret. Men så skal det være rigtig god mad. Det skal faktisk være en gennemført og komplet oplevelse, hvor maden og drikkevarerne går op i en højere enhed.

Der er mange restauranter – men der er en favorit

Når vi skal ud, så skiftes vi til at vælge, hvor vi skal hen. Og heldigvis var det min tur til at bestemme denne gang. Vi havde haft lidt blandede oplevelser, syntes jeg, så jeg så frem til at vi alle skulle mødes og nyde en god aften på https://malt.dk/. For her ville der ikke komme klager fra nogen.

Og dagen kom, vi mødtes, og ja det var lige så godt som forventet. Jeg fik omvendt hele banden, så vi kommer helt sikkert igen. Både sammen og hver for sig. Til stedet, der husker Ceres, og som laver en menu, der omfavner norden og vores tradition med øl. Jeg havde spist her før, så det var også en af grundene til, at vi skulle her hen.

God stemning

Forslaget var heldigvis faldet i god jord, allerede inden vi kom frem, og begejstringen fortsatte under maden. Vi hyggede samtidig, og så er omgivelserne og maden bare en bonus. Lige som det skal være.

Desuden er det altid en oplevelse at få serveret noget, som man ikke selv er i nærheden af at kunne lave. Det er en del af charmen ved at gå ud at spise, for det skal være helt ekstraordinært og få dig til at glemme hverdagen – bare for et øjeblik eller to.