Der er ikke noget bedre end kjole og nederdel og så sneakers. Det er pænt og feminint med en kant, og så er det komfortabelt. Men sneakers er som regel mere sporty, end jeg bryder mig om, og selvom de er gode at gå i, så er de ikke pæne nok til min hverdag. Jeg vil gerne have nogle, der er lidt diskrete, men stadig med noget kant. De skal også være komfortable, så billige mærker fra supermarkedet går heller ikke.

Gode mærker har alle slags sko

Heldigvis for mig. Jeg har nemlig fundet de fedeste sneakers, der har en lidt kraftig sål og lynlås i siden i stedet for snørebånd. De er så fine, og hos https://tondersko.dk/maerker/damer/gabor.html var de også til at betale. De havde dem oven i købet også i min størrelse. Det er dejligt at slippe for at skulle jagte dem i forretninger, for det orker jeg ikke, når der er noget bestemt, jeg gerne vil have fingrene i.

Samtidig er der hurtig levering, så der gik ikke længe. Det er rart, nu hvor der ikke længere er vejr til sandalerne, men stadig for varmt til støvler. Perfekt overgang, og jeg kan gå som en drøm hele dagen lang. Ren luksus for mine tæer – og bestemt også for min garderobe. Jeg kan i hvert fald ikke klage. Og på den hjemmeside har de så meget mere end bare lækre sneakers. Der er støvler og sandaler. Jeg kommer helt sikkert tilbage efter min første oplevelse som kunde.

Hvad skal jeg have næste gang?

Jeg kunne sagtens bruge et par nye støvler. Så det skal jeg kigge efter. Jeg er mere end tilfreds med mine sneakers, så jeg vil have støvler fra Gabor også. De så lige så gode ud. Ellers har de også andre gode mærker, jeg allerede kender, så jeg finder nemt et eller andet, det er jeg sikker på.