Det er lidt forskelligt fra person til person, hvad der er rart at have med på arbejde. Nogle kan lide kiks eller lakridser, men jeg kan lide en god kop te. I køkkenet er der dog kun de kedelige tebreve med lidt blandet smag, og det er ikke noget for mig. Så jeg tager min egen te med på arbejde, så jeg kan nyde en god kop eller en hel kande te alt efter humøret. Det er uanset årstid. Te smager nemlig fantastisk, hvad end det er frostvejr eller bragende varm sol.

Den skal være økologisk

For mig er det vigtigt at tænke over de ting, som vi køber – hvordan de er fremstillet, og hvordan forholdene er. Dette er endnu mere vigtigt for mig, når det kommer til varer fra fjerne lande, for jeg er helt sikker på, at der ikke er den samme fokus på miljø, bæredygtighed og det at have gode forhold. Så kommer et produkt fra udlandet, skal det være bæredygtigt og økologisk.

Det hjælper også de lokale til en sundere produktion, der kommer os alle til gode, og det smager bedre, hvis du spørger mig. Det er måske ikke alle, der mener, at det kan smages, men jeg gør, og nu handler det om, at jeg vil have det bedste, der findes. Det gælder også min te, for ellers kunne jeg bare drikke af det, der står i skabet på arbejde.

Den bedste på markedet

Når det kommer til min te, vælger jeg den hjemmeside, der har passion. Jeg køber økologisk te i et tehus på nettet. Noget kommer med på arbejde. Det ligger i min skuffe, så jeg er sikker på at kunne have det i fred. Resten bliver derhjemme, så jeg også har noget at drikke der. Det er en fantastisk te, og jeg kan simpelthen bare ikke få nok.