Vores børn har nået en alder, hvor de vil være med til alt det, som vi voksne gør, og det er også, når det gælder enkle ting som at have deres egen kuffert, når vi skal rejse. Det var så et lille bump på vejen, som vi lige skulle over, for vi ville gerne have to kufferter til tvillingerne, som var både legetøj, som samtidig var funktionelle, og som kan virke som en kuffert.

At finde lige det

Vi ledte på nettet og andre steder, men det var ikke, før vi spurgte en af pædagogerne i børnehaven, at vi fik noget, som vi kunne bruge til noget. Vi fik nemlig navnet på en hjemmeside og der kunne vi se, at de havde et stort udvalg i mærket trunki, herunder havde de trunki kuffert. Det var ellers ikke et mærke, som vi havde råd til, men det kunne vi nu, hvor vi kunne handle på denne hjemmeside, for de havde gode, fordelagtige priser.

Vi valgte at tro på, hvad pædagogen sagde, nemlig at de sendte hurtigt, og at de havde en fantastisk kundeservice, som altid var klar med råd og vejledning.

En rigtig god side

Allerede efter et par dage kom kufferterne frem, og vi kunne ånde lettet op. Det var i god tid, til vi skulle ud og rejse, og nu kunne begge børn selv være med til at pakke deres egen kuffert og føle, de var med til at forberede rejsen.

Vi var meget imponeret over, hvor stort et udvalg de havde på den hjemmeside, og at de samtidig kan holde så god en service og ikke tage en højere pris, for det er i hvert fald ikke på kvaliteten af deres varer, de går på kompromis. Men vi er ikke dem, som klager over at få råd til mere, når man til hverdag skal vende hver en krone, fordi man stadig er på SU.