Jeg har valgt at bo så centralt, som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er fantastisk med gamle bygninger og små gader, men der er samtidig et aktivt byliv, med alt hvad der dertil hører. Det giver noget larm, som jeg er nødt til at tage med, når jeg nu bor, som jeg gør. Jeg finder ikke lidt skrå vægge og gulve med den charme andre steder. Jeg havde dog brug for lidt ro i stuen. Det har jeg fået i form af mit eget kunstmuseum på væggene.

Billeder, der mindsker lydene udenfor

For det, jeg har fundet, er billeder, der er mere end bare det. Det er nemlig akustik billeder, som dæmper, samtidig med de pryder. Det er kunst, der bare ligner almindelige billeder, men som har en effekt. Jeg kan stadig ane byens liv, men det er slet ikke på samme måde, som det har været tidligere. Jeg er så begejstret over de billeder, og så koster de ikke mere, end at alle kan være med.

Det er ikke uden grund, at dette firma har de mest tilfredse kunder, for de kan deres kram. Deres billeder, der spændes på et lærred, er virkelig smukke, og de har samtidig gode råd om størrelse, og hvor mange, der skal bruges, for at få den bedste effekt. Det har jeg i hvert fald fået, for min stue er nu en rolig ase midt i larmen. Heldigvis er mit soveværelse mod gården, men havde det været ud til gaden, havde de nok klaret den for mig også.

Noget helt unikt

Det er alt, der kan trykkes på et lærred. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for det hele. Jeg har valgt motiver, der passer ind, og som gør mig glad at se på. Det er som med alt andet, der skal på væggene, det skal være smukt og tiltalende.