Jeg har indrettet et af vores værelser som mit kontor. Jeg arbejder hjemmefra, som så mange andre små virksomheder, og for mig er det rart at have et sted, hvor jeg kan gå ind, når jeg arbejder. På den måde kan jeg lettere adskille arbejdet fra fornøjelser og fra det huslige. Men der manglede et eller andet på mit lille kontor.

Hvide vægge er ikke så inspirerende

Mit kontor er samtidig min mandehule. Eller det skal den i hvert fald blive til, for det er noget, jeg længe har drømt om. Jeg vil gerne have nogle sjove gadgets som modelbiler og et par flasker med whisky stående, og jeg finder sikkert også plads til den pokal, jeg engang vandt til firmabowling. Men der skal også noget på væggene, for der ser lidt tomt og kedeligt ud.

Det er bare ikke rummet til billeder af børnene, så jeg tænker, at det skal være billeder af sportsvogne eller motorcykler. Det vil understrege min indre dreng, og det vil give mig noget spændende at se på. Det skal dog ikke være plakater som på et teenageværelse, men rigtige billeder.

Jeg kiggede lidt rundt på nettet efter inspiration, og her fandt jeg et firma, som sætter foto på lærred. Jeg var ikke i tvivl – det var det, det skulle være. Jeg fandt hurtigt de rigtige mål og de billeder, det skulle være.

De leverede en drengedrøm

Nu pryder sportsvogne af forskellig slags mine vægge på kontoret. Det minder mere om et drømmeværelse, og det giver mig lyst til at være derinde og arbejde, fordi det gør mig i godt humør. Jeg kan kun anbefale dig det samme, for de helt rigtige billeder til det rigtige værelse gør hele forskellen.

Det, at de er på et lærred, gør dem bare endnu mere levende end et billede i en ramme eller en plakat, og jeg er vild med det.