Jeg har i de senere år været på lidt af en rejse personlighedsmæssigt, og jeg har fundet ud af, at vejen til at få slappet af for mig i en moderne vestlig verden er østens forskellige tiltag som at meditere, sidde med en god kop te og bruge tiden på mig selv.

Luksus med te

Jeg har til det fundet lige den te, som jeg virkelig nyder, og det er rooibos te, men jeg har indtil nu måtte købe den fra udenlandske forhandlere, hvor den har været meget dyr, og det er ikke altid, at det, som jeg har bestilt, er kommet frem.

Derfor blev jeg meget lykkelig, da en fra mit yogahold kom og fortalte mig, at hun havde fundet en dansk hjemmeside, hvor der var et stort udvalg af te, og hvor både hun og hendes veninder let havde fundet alt det, som de gerne ville have.

De har det, jeg drikker

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden, så snart jeg var hjemme, og ja der var et stort udvalg og til min store glæde, så havde de lige den tesort, som jeg drak, og som jeg helst ville have.

Jeg skyndte mig at bestille lidt efter jeg havde snakket med kundeservice, som forsikrede, at de kun havde varer, som gennemgik sikkerheds- og miljøkontrol, og til min store overraskelse så leverede de allerede efter nogle få dage min te.

Jeg kunne ikke vente med at få teen hentet og komme hjem til hjørnet af sofaen for at smage på den. Hvis smilet var stort i forvejen, så gik det nu næsten fra øre til øre, for det var lige den te, som jeg hungrede efter. Prisen for den te var kun en brøkdel af, hvad jeg havde betalt, når jeg bestilte fra udlandet, og den service, som de havde, var klart at foretrække frem for et udenlandsk firma.