Der er altid nogle sangere, skuespillere, nyhedsværter og andre, der har de mest behagelige stemmer. Det er en fornøjelse at høre dem lige meget hvad anledningen er, og det er endnu bedre, at flere af dem er begyndt at læse bøger højt. Rigtig mange bøger fås nemlig som lydbøger, hvor tidens store stemmer læser dem højt, og hvor du kun skal koncentrere dig om at lytte til den gode historie.

Du mister ingen detaljer

Jeg har altid haft det sådan, at vis en spændingsroman bliver lidt for spændende, så har jeg sat mit læsetempo tilsvarende op. Det har betydet, at jeg ind imellem nok er gået glip af nogle detaljer i historien, fordi det har været vigtigere for mig at finde ud af, hvad der så skete. Den slags sker ikke med lydbøger. Oplæseren skifter ikke tempo, og alle detaljer kommer med.

Det er med til at holde den spænding meget mere intens, end end bog nogensinde har været for mig før. Det holder mig fanget på en helt ny måde. Så når det er spændingsromaner, der er på mit program, så skal de læses højt for mig nu. Det er jo om at kende sine egne begrænsninger.

De bedste lydbøger på min telefon

Som alle andre, så har jeg altid min telefon på mig. Den er nu også blevet ophøjet til at læse alle de bøger højt, jeg har købt hos https://politikenbooks.dk/lydboger/. Nu er der aldrig en kedelig dag til og fra arbejde i bussen, for med høretelefoner og en skøn stemme, så er jeg mere end underholdt. Jeg foretrækker faktisk en lydbog på turen frem for en almindelig bog. Alle så forstyrrelser forsvinder nemlig med lyd i ørerne, og jeg svømmer hen i de gode og spændende historier.

Snyder du også lidt, når du læser, så er lydbøger det helt rigtige valg for dig.