Jeg har altid godt kunnet lide gamle motorcykler. Mærket er næsten underordnet, så længe den har nok år på bagen. De har deres egen charme, og jeg nyder at køre på dem. Jeg sætter dem selv i stand. Både fordi jeg kan, men også fordi det har været billigere at købe dem i en dårligere stand og så ordne resten selv. Det sagt er jeg selvfølgelig øm over dem. De står kun i garage, og jeg passer på dem alle sammen.

Der skal derfor passes på den garage

Ja, den er noget større end en standardgarage, men jeg bor på landet, så der er plads nok. Det er også lidt mere øde, og jeg vil gerne sikre, at alle mine skatte er sikre, så jeg kan få glæde af dem alle sammen. Især nu hvor jeg har brugt tid, penge og kræfter på at sætte dem i stand. Der er selvfølgelig låst tilstrækkeligt af, men der skal mere til end det.

Et vagtfirma ville næppe gøre den store forskel. Det tager tid at komme herud, og så ville det være for sent. Er jeg hjemme, hører jeg det måske ikke engang selv. Garagen ligger alligevel et par hundrede meter fra huset.

Jeg ville have kameraer op

Hvis de vil ind efter mine skatte, så skal de nu ikke kun gennem gode låse og sikre porte. De skal leve med, at der er en mere end glimrende film af dem set fra alle tænkelige vinkler både inde og ude.

Jeg fandt nemlig et sted på nettet, hvor jeg bestilte overvågning. Rigtig gode priser og rigtig god kvalitet. Jeg satte selv kameraerne op. De sidder alle højt, så de er ikke lige til at undgå eller pille ned, og jeg er så tryg, som jeg overhovedet kan være.