Jeg stoppede med at arbejde for et års tid siden, og jeg har hele tiden haft en idé om, at jeg rigtig gerne ville være den, som stod for at åbne og lukke vores lille forsamlingshus i grundejerforeningen. Det er jo et job, som er vigtigt, for det er der, vi alle samles til frokoster og foredrag, og hvor vores byttecentral og lille bibliotek er. Der er også en lille bar, som sælger øl, vand, te og kaffe, og jeg har en plan om at servere min øl der. For jeg har de sidste 10 år brygget min egen øl. Det hele kom jeg i gang med, fordi jeg skulle have en hobby, og det ikke gik med at spille fodbold længere.

Jeg har brugt mange timer på at finde frem til den rigtige øl, men det var først da jeg fandt en hjemmeside, som solgte remedier, som var lige så passionerede, som jeg selv er for ølbrygning, at det gik den rette vej.

Perfektion i glas

Det er i dag udelukkende hos dem jeg handler. De leverer hurtigt hver gang, og alt det, som de leverer, er i en udsøgt kvalitet. Deres udvalg er også så stort, at jeg kan let få remedier og råvarer til de 4 slags øl, som jeg brygger, og de er hurtige med at få det hele frem, hvis der er noget, som jeg skal bruge.

De få gange, jeg har været nødt til at ringe til kundeservice på 10 år, har deres betjening været meget behjælpelig, og de er altid klar med et smil og en løsning på det problem, der er lige nu, og til alt held, så er de også meget vidende om ølbrygning, så det er med til at give kundebetjeningen et ekstra aspekt som sparringspartner. Noget som mange andre kundeservicevirksomheder kunne lære meget af, hvis de ville det. Det hele er til salg for os bryggere, og vi kan ikke klage over priserne, som er meget konkurrencedygtige.