Bogorme elsker at fordybe sig i nye bøger. Hver gang man læser en ny bog, bliver man trukket ind i et parallelt univers. Her møder man en bred skare af personer, som man enten kommer til at elske eller hade. Man kommer helt ind under huden på disse personer og får et indblik i deres dybeste tanker. Der findes et væld af genrer, og dette kan være spændende krimier, hvor grusomme mysterier skal opklares, kærlighedshistorier, hvor man får sommerfugle i maven, komedier, hvor man næsten får ondt i kinderne af at smile, eller biografier, hvor man virkelig lærer en anden person at kende og meget mere. Det store udvalg af bøger kan til tider være svært at overskue, og derfor kan man have svært ved at vælge den næste bog, som man gerne vil læse.

 

Blogs er fantastiske inspirationskilder

Når man er løbet tør for idéer til sin næste læsning, bør man ty til blogs. Blogs er nemlig fantastiske inspirationskilder til alt muligt, og dette gælder også for bøger. Hvad end du ønsker at læse en fysisk bog, læse e-bøger eller lytte til lydbøger, er der mange blogs på internettet, hvor du kan hente inspiration. Man kan vælge at læse indlæg skrevet af anmeldere, hvor man får et objektivt og professionelt syn på det nye læsemateriale, eller man kan vælge at læse indlæg skrevet af almindelige læsere. Disse indlæg kan være virkelig gode, da man her får et reelt indblik i andres oplevelser, dengang de læste den omtalte bog, e-bog eller lydbog.

 

Politikenbooks – e-bøger og lydbøger

Hvis man ønsker en god kombination af disse to former for blogs, kan man vælge at læse med hos Politikenbooks. De fleste kender allerede til Politiken, men det er ikke sikkert, at alle kender til Politikenbooks. Hvis ikke man tidligere har stiftet bekendskab med Politikenbooks, går man glip af rigtig meget. Her er der nemlig et online bibliotek, hvor der er et hav af forskellige bøger, e-bøger og lydbøger. Det er ligeledes muligt at tilkoble et stort bogbibliotek til den elektroniske device Kindle. Hvad endnu færre nok er klar over er, at Politikenbooks ligeledes kører en blog løbende. Her er det læserne, der især kommer til orde. Disse læsere er selvfølgelig vilde med bøger i alverdens genrer, og derfor får du et unikt indblik i en masse andres bogoplevelser.

 

Ønsker du at blive inspireret gennem en god blog, kan du læse bloggen her http://online-bogen.dk/.