Det hele startede egentlig med, at jeg var på jagt efter noget, der blidt men effektivt kunne give mig glatte ben i lang tid. En skraber gør et tåleligt arbejde, men det holder ikke så længe, og samtidig er det ikke lige det, der er mest blidt mod huden. Det kræver en rigtig god barbergele og masser af fed creme for at sikre, at benene også er pæne at se på bagefter.

Andre alternativer

Jeg er heller ikke altid så glad for voks. Det holder længere, men av av, det gør altså lidt ondt, og huden bliver rigtig rød af det. Til gengæld stikker hårene ikke, når de vokser ud, men det kan give indgroede hår i stedet. Jeg ved, man må lide for skønheden, men jeg sætter stadig min lid til teknologien i håb om, at der kommer noget på markedet, der kan gøre det nemmere at være mig.

På denne blog, dk-modeblog.dk, fandt jeg det. Artikler om et mærke, der hedder Sundepil, hvor man med en nem massage og uden smerter får lækre, glatte ben. Den slags ben, der er rare at have, uanset om det er til en sommerkjole, eller så det ser pænt ud under nylonstrømper. Bare fornemmelsen af glatte ben gør noget for selvværdet og mig selv i det hele taget.

Det var et forsøg værd, tænkte jeg, så ind på ML Model og kigge nærmere på dette produkt. Som så bestemt ikke er det eneste lækre, de har på lager. De har et udvalg af næsten alt mellem himmel og jord og til alle typer af mennesker. Spændende at en forretning kan have så bredt et udvalg, som gør, at så mange vil kunne finde noget, der lige er dem.

Glatte ben og perfekte BH’er

Nu er jeg en lykkens pamfilius, for ikke nok med, at jeg har glatte ben og samtidig blød og lækker hud på selv samme ben, så har jeg også gode BH’er i skuffen herhjemme. Bløde og i en god kvalitet, der giver en god støtte. Alle kvinder kan nikke genkendende til dem af deres BH’er, der sidder godt til hen over ryggen uden at stramme, og som har stropper, der ikke gnaver.

Dem har jeg fundet hos ML Model. Et mærke, der hedder Anita, og de er virkelig så bløde og lækre, som mine ben er nu. Det at føle sig lækker helt inderst inde, det gør altså en stor forskel, og den skal du ikke snyde dig selv for.