Det er langt fra alle, der er så privilegerede at bo tæt på hele deres familien. Særligt er det mange unge mennesker, der bor et stykke væk fra familien, fordi de bor, der hvor de studerer. Julen handler om at være sammen med dem, man holder af, og derfor er det bare med at komme hjem til familien i juletiden, så man kan nyde den sammen. Der er ikke noget mere deprimerende end at sidde alene i juletiden, og det er der heller ingen, der fortjener. Find din kuffert frem, fyld den op med tøj og julegaver og tag hjem til familien, så du kan nyde julen sammen med dem.

Find juletræ

Når det bliver december måned, er det blevet tid til at finde et juletræ, som skal prydes med julepynt og lys, så det for alvor kan skabe julestemning i stuen og hjemmet generelt. Det er ikke en enmandsopgave at finde et juletræ – det er noget, man gør sammen med familien. Så træk i det varme vintertøj og fyld bilen op med familien. Herfra handler det så om at finde frem til det perfekte juletræ i fællesskab.

Lav julekager

Noget andet du kan lave med din familie, er julebagning og konfektlavning. Det er utrolig hyggeligt at stå i køkkenet sammen, og der er ikke noget bedre, end når man lige kan få lov at prøvesmage dejen eller et stykke mislykket konfekt. Alt det i laver sammen denne dag, kan I nyde sammen resten af julen.

Følg med i julekalenderen

Hvert år i juletiden bliver der sendt julekalendere på diverse tv-kanaler. Uanset hvor gammel man er, bliver man aldrig for gammel til at se julekalender. Julekalendere er med til at skabe en helt særlig julestemning og hygge, som er svær at frembringe på anden vis. Julekalendere er også den perfekte måde at samle familien på. De bliver nemlig sendt på det samme tidspunkt hver aften, og derfor ved alle i familien, hvornår det er tid til at tage en pause fra den almindelige hverdag.