Den personlige indretning er i højsædet i 2018, hvor der skal skrues helt op for hyggen og for de ting, der viser, hvem der bor i hjemmet. Og hvad er mere personligt end at dekorere væggene med egne fotografier?

Dit eget foto på lærred

Der er flere forskellige måder at gribe den personlig billedvæg an på, men det kan hurtigt blive tamt, hvis du bare får fremkaldt billederne på traditionel vis og hænger dem op på væggen. En mere fuldendt og kunstfærdig løsning får du, hvis du i stedet får printet dit foto på lærred.

Men kan det nu lade sig gøre at bruge dine egne billeder, tænker du måske – og ja, det kan det faktisk godt. Producenter som Sumopix.com har udviklet et system, hvor computeren tjekker kvaliteten, inden det ryger videre i systemet – er kvaliteten ikke høj nok til den størrelse, du ønsker, får du straks en mail. Og hvis du ikke stoler på computere, kan du lune dig ved tanken om, at alle billeder tjekkes manuelt, inden de sendes afsted – og skulle ét ikke leve op til kravene, så får du også besked. Du er altså sikret fotolærreder af høj kvalitet selvom det er dine egne billeder.

Vælg mellem tusindevis af billeder

Nu er det jo ikke alle, der har lyst til eller mulighed for at få trykt deres egne billeder – men derfor kan din billedvæg stadig blive personlig. Tag et kig på Sumopix’s store galleri og se, om ikke der er et billede eller to, der viser noget af det, du og din familie elsker? Det kan være Eiffeltårnet, et marked i Vietnam eller udsigten fra et bjerg, du har besteget.

Mulighederne er uendelige, og dét, der gør det personligt, er, at du har taget stilling og kigget indad – kunsten skal afspejle dig. Gør den det, så er du med på noderne, når det kommer til indretning anno 2018.