Opsøger du jævnligt ny information om boligindretning? Kan du lide at læse bolig- og livsstilmagasiner? Så vil tapetekspertens blogs helt sikkert være noget for dig. I blogartiklerne kan du læse om boligindretning med de mange unikke tapeter fra Tapeteksperten samt andet dekorativt og funktionelt boligtilbehør. Når du læser blogindlæggene fra Tapeteksperten.dk, kan du således være sikker på at få brugbare tips om boligindretning. – Og det er helt gratis. Du skal ikke ud for at købe et boligmagasin for at få inspiration. Så det er bare med at gribe inspirationen fra blogartiklerne og omsætte den på din helt egen facon i dit hjem.

Fototapet skaber nye rum

Mange af blogskribenterne roser de store forandringer, som man på en let og billig måde kan skabe med fototapet. Man behøver ikke altid at tapetsere hele rummet, som en blogger påpeger. Nogle gange kan fototapet på blot én væg fungere som kunst og design, der ændrer hele rummets fremtoning. Med tapeterne fra Tapeteksperten skal du som oftest blot smøre tapetklistret på væggen, så det er nemt at have med at gøre. Desuden må man sige, at det er genialt, at man med prisen for tapetsering af en enkelt væg kan højne boligindretningen betydeligt.

Følg børnenes aldersbaserede interesser med børnetapet 

Også børnetapet får mange roser med på vejen af bloggere, der har erfaring med det. Ofte har børn midlertidige interesser og idoler, som knytter sig til deres alderstrin. Tapeteksperten har mange børnetapeter, og man kan derfor købe det tapet, som barnet aktuelt kunne tænke sig, og dermed forkæle det lidt ekstra. Eftersom tapet er relativt billigt, er der absolut ikke noget forgjort i det, for man kan altid ændre det, når barnet får nye interesser eller når et andet alderstrin. 

Striber går aldrig af mode

Glæden ved striber er noget, der kendetegner en del af blogskribenterne. Det er som om, striber aldrig rigtig går af mode. I Tapetekspertens tapeter folder striberne sig ud i vidt forskellige genrer såsom fx sommerhusstil, retrolook og engelsk landstil. Læs de begejstrede indlæg om mulighederne med stribet tapet.

Tapeter til enhver indretningsstil

Som en skribent skriver, kunne hun skifte tapet gang på gang, fordi der er så mange utrolig flotte tapeter hos Tapeteksperten. De flotte tapeter som illustreres på fotos med hele boligindretninger giver gode idéer og stor inspiration til selv at kaste sig over de mange skønne tapeter. Også du opfordres til at blive inspireret af blogindlæggene på http://dk-fototapet.dk/. God fornøjelse.