Mangler du inspiration til at arrangere din næste fest, så skal du taget et kig på LINK. Uanset om du er professionel fest arrangør eller privat person, kan du have glæde af at læse om andre menneskers erfaringer med catering og mad ud af huset. Og det er uanset om du skal arrangere en polterabend, et bryllup, en reception i forbindelse med en barnedåb eller et jubilæum, en rund fødselsdags fest for familie og venner, eller måske en firma middag eller julefrokost. På bloggen kan du læse alt om, hvordan ebuffet.dk kan hjælpe dig med at gøre dit arrangement til en succes, uanset størrelsen og antallet af gæster.

 

Du kan blandt andet læse om office manageren, som ikke selv kunne overskue at skulle ringe rundt og få priser og tilbud fra forskellige catering virksomheder i forbindelse med bestilling af mad og drikke til firmaets årlige sommerfest. Hun fandt hurtigt ud af, at med ebuffet.dk’s smarte g intuitive bestillingssystem, som findes på ebuffet.dk, er det både nemt og hurtigt at bestille lige præcis de retter, man ønsker. Eller du kan læse om manden, som skulle holde halvtreds års fødselsdag samme år som hans sølvbryllup, hans datter blev konfirmeret og sønnen fyldte atten og samtidig blev student – og som af gode, forståelige grunde ikke magtede at skulle lave mad til alle disse arrangementer, og derfor bestilte buffet ud af huset fra ebuffet.dk til samtlige fem fester!

 

På bloggen kan du også læse om kvinden, som efter at være flyttet fra byen, savnede brunch med sine veninder – og løste problemet ved at bestille brunch ud af huset fra ebuffet.dk og invitere veninderne hjem til sig. Eller manden, som elsker at have gutterne på besøg i anledning af Superbowl, men som ikke gider dårlig pizza, og derfor bestiller lækker mad ud af huset fra ebuffet.dk