Frugtcompagniet leverer frugt til institutioner og erhvervsliv. Med firmafrugt fra Frugtcompagniet bliver det lettere at få seks stykker frugt om dagen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Du kan som institution eller anden arbejdsplads få leveret frisk frugt hver dag, så du er sikret den bedste kvalitet og den gode smag. Det kan give et godt boost til energien at tage et stykke frugt i løbet af arbejdsdagen, og med Frugtcompagniets frugtkurve, har du frugten lige ved hånden.

Du vælger selv, hvilken slags kurv, du vil abonnere på, alt efter hvor mange medarbejdere, du har, og hvilken slags frugt, I helst vil have. Vores personale kommer personligt ud og leverer frugtkurven, og hos Frugtcompagniet er det vigtigt, at der opretholdes en løbende dialog med kunderne. På den måde er du sikker på, at dine behov er opfyldt, og at du gennem et personligt møde med Frugtcompagniets servicemindede personale kan have god kontakt med din leverandør.

På frugtlevering-nu.dk kan du læse mere om Frugtcompagniets kasser og hvilke muligheder, du har for levering. Du kan læse om firmafrugt generelt, og hvorfor det er en god ide at få firmafrugten leveret fra Frugtcompagniet.

Med Frugtcompagniet er du sikret mod uvæsentlige gebyrer og høje priser. Der er udelukkende fokus på god kvalitet, levering til tiden og konkurrencedygtige priser. Du er altså sikker på at få det bedste for dine penge, når du vælger at købe firmafrugt hos Frugtcompagniet.

Der er mange gode fordele ved at spise de anbefalerede 600 g frugt om dagen. Frugt indeholder vitaminer og mineraler, som er nødvendige for at opretholde en sund krop. Frugt forebygger kræft, type-2 diabetes og kredsløbssygdomme. Desuden indeholder frugt mange kostfibre, som er gode for fordøjelsen.

Firmafrugt kan være et sundere alternativ til morgenbrødet, som typisk spises på en arbejdsplads. Oplever man sult i løbet af en arbejdsdag vil man typisk bare spise det, der bliver serveret, og derfor er det oplagt at have frugten til rådighed i løbet af dagen. Har du specielle ønsker til din frugtkurv, kan Frugtcompagniet også hjælpe med at lave en costumized frugtkurv, som passer til dine medarbejderes smag.

På Frugtcomagniet.dk kan du få et tilbud på levering af frugt til din institution eller arbejdsplads. Du vil opleve en god service og personlig betjening, som tilgodeser netop dine behov og ønsker. Er du interesseret i at få leveret frisk frugt regelmæssigt, kan du besøge frugtlevering-nu.dk, hvor du nemt kan finde de oplysninger, du har brug for.