Jeg er altid blevet kaldt en sær snegl. Egentlig er jeg bare en enspænder, som bedst kan lide at være i mit eget selskab, men hvis man er lidt indelukket, som jeg selv er, så er man åbenbart sær. 
På en måde kan jeg godt følge de folk, der synes, at jeg er sær. Jeg er i hvert fald ikke som størstedelen af befolkningen. Jeg er midt i trediverne, og jeg er single. Det er ikke fordi, at jeg er grim eller mærkelig som sådan, og der er ellers rigeligt med tilbud, men jeg interesserer mig ikke for at være i et forhold. 
Jeg har det bedst med at bo for mig selv med min hund og mine heste, og så ellers bare besøge familie og venner engang i mellem. På den måde kan jeg også koncentrere mig hundrede procent om mit arbejde: officer i Hæren. Jeg arbejder med at uddanne og træne professionelle soldater. Mit speciale er fysisk træning, hvor jeg også udvikler nye træningsprogrammer, så vores danske soldater hele tiden holdes sunde, raske og i topform.
Jeg bor i et hus i Rold skov. Her bor jeg sammen med min Norske elghund, som jeg bruger som både jagthund, vagthund og bedste ven. Jeg har også to heste af racen tinker. De er arbejdsheste, men den mere sporty model. Jeg bruger dem derfor både til slædekørsel og at slæbe brænde hjem fra skoven, men også til ridning og jagt.
I mit hus er der hyggeligt. Det synes jeg i hvert fald selv. For nyligt besluttede jeg mig for at få en moderne brændeovn for at gøre stemningen endnu mere hyggelig. Jeg læste en masse gode anmeldelser og valgte til sidst en super fin model fra tgkshop.
Den kan varmt anbefales, og tgkshop har en fin blogside, hvor man kan læse informationer og anmeldelser af de forskellige modeller.