Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har alle forskellige måde at anskue tingene på, og vi har alle forskellige præferencer og foretrukne valg, uanset hvad det handler om. Det betyder også, at alle virksomheder bliver drevet forskelligt, og at der er fokus på forskellige ting. Er der dog én ting, som alle burde have fokus på, så er det medarbejdernes sundhed. Sådan bør det være ikke blot at virksomheden, men endvidere for menneskeheden. Netop derfor, så burde stort set alle virksomheder også have en frugtordning. For ikke nok med at det gavner de enkelte ansatte, så gavner det faktisk også virksomheden på den lange bane.

 

Naturligvis er der nogle virksomheder, hvor en frugtordning vil egne sig og være mere oplagt end andre. Nogle har måske allerede styr på det, mens andre måske har en rar person på deltid til at lave og stille frokosten og frugten frem. Uanset hvad, så kommer her et par grunde til at overveje, om ikke en ordning med frugtlevering kunne gavne på kontoret eller arbejdspladsen. I øvrigt kan du læse meget mere om fordelene firmafrugt fra frugtcompagniet her.

 

Frugtordning er nem ved til sund arbejdstid   

Der findes mange måder at brødføde ens ansatte på. Det kommer selvfølgelig an på hvilken virksomhed, der er tale om, men der bør ikke sås tvivl omkring, at en frugtordning med levering er det oplagte valg til den mad, som skal holde de ansatte kørende mellem måltider. De fleste har sikkert lidt slik eller snolder til at ligge. Kageordninger er også ganske populære. Og disse skal der da også være plads til – men med en frugtordning, der kan du simpelthen forvente noget andet og mere. Nemlig højere koncentrationsevne og i længere tid ad gangen.

 

Bedre koncentration giver bedre resultater

Uden at have undersøgelser af hæfte denne påstand i, så er det alligevel et fornuftigt udgangspunkt at tage, at en frugtordning vil give bedre koncentrationsevne hos de ansatte i forhold til sporadisk indtag af slik, kage eller hvidt brød. Her handler det nemlig ikke så meget om at kunne bevise det i en undersøgelse, men det handler nærmere om at det faktuelt hænger sådan sammen. Vores kroppe er opbygget sådan, at vi reagerer på bestemte måder, når vi indtager føde.

 

Som du sikkert ved, så stiger blodsukkeret og dermed koncentrationsevnen når vi indtager føde. Men for at koncentrationen kan holdes længst muligt, så handler det om at holde blodsukkeret stabilt, fremfor at det skal skydes i vejret en gang i mellem. Dét kan frugt gøre – altså holde det stabilt. Så hvorfor ikke vælge en ordning med den bedste frugt til dine medarbejdere?