Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Temperaturen herhjemme er lige så svingende, som den altid har været, men for en campingentusiast er der alligevel ved at være noget i luften. Det varer ikke længe, før børnene får fri fra deres skoler, og det varer ikke længe før de tre ugers ferie, som jeg bad om for længe siden, endelig bliver en realitet. Det bliver en god campingsæson i år!

 

Netop fordi sæsonen snart er over os, og campingvognene vil rulle på de danske og udenlandske veje, så synes jeg da også, at det er på tide med en lille hyldest til campingen som livsstil. Og i sådan en hyldest er det naturligvis nødvendigt at nævne, at grillen, de lange aftener i forteltet og de gode og hyggelige timer ved strand og pool bliver lige så fantastiske i år, som de var sidste og forrige år. Men med til en lille campinghyldest hører det naturligvis også at foreslå noget nyt, og få dig til at tænke ud af boksen. Og det kommer her.

 

Gå nye veje

Som søn af et forældrepar, som altid var klar på eventyr og ukendt territorium, så har jeg arvet en del af dette. For noget af det, som jeg ynder at give videre til min familie, er netop, at jeg ikke har lyst til at tage til samme campingplads hvert år, ligesom mange gør. Ikke at der er noget galt i det, men jeg har alligevel behov for at hylde de mange muligheder, som camping indebærer.

 

Har du lyst til at tage til de smukke og undervurderede norske fjelde, så kan man gøre det. Vil du hellere sydpå, så er det naturligvis også en mulighed, ligesom at der faktisk også ligger nogle fantastiske steder lidt østpå. For mig handler camping i høj grad også om at prøve nye områder af, møde nye mennesker og se nye ting.

 

Har du udstyret i orden?

Nu hvor jeg har fået dig til at genoverveje dette års destination, så bør du måske også genoverveje, om du har det rette udstyr med. Naturligvis skal der både pakkes spil, klipklapper og badetøj, men passer dit fortelt til der, hvor du skal hen? Selv tænker jeg ofte over, om vores fortelt er brugbart til vores kommende destination – og hvis ikke, så besøger jeg helst Teltmesteren.dk for at ordne det. Hvis du vil vide mere om, hvordan du klogt vælger et fortelt, så klik ind på http://camping-eksperten.dk/, hvor der er viden og inspiration at hente omkring emnet.