Det er meget populært med et køkken-alrum i disse år. Det er slut med at gemme et lille køkken nede bag ved i huset. Nu skal køkkenet helt ind i stuen, så familien er samlet, når forældrene skal lave mad, og børnene ser fjernsyn eller leger. Jeg har ikke noget imod, at familierne er mere sammen på denne måde, men som støjekspert synes jeg, at det er problematisk. Der bliver nemlig hurtig rigtig meget larm og støj i de store rum. Det kan være meget svært at skabe et køkken-alrum med god akustik. Og når der er gang i mange ting på en gang, kan man ikke undgå, at der kommer til at være meget larm. 

Når jeg skal rådgive mine klienter i forhold til at reducere støjen i deres køkken-alrum, anbefaler jeg altid, at de køber lyddæmpende billeder fra webshoppen sumopix.com. Det er en stor webshop, hvor de har mange forskellige billeder at vælge imellem. Der vil derfor altid være noget for enhver smag. Det gør det muligt at indrette alle typer af hjem med lyddæmpende lærreder.

Lærrederne er lavet på en speciel måde, så de er med til at dæmpe lyden. Det er derfor en meget nem måde at få reduceret lyden i sit køkken-alrum. Det bedste vil klart være, at man skifter alle sine billeder ud med lyddæmpende billeder i køkken-alrummet, men jeg har selvfølgelig forståelse for, at der er nogle billeder, som har en affektionsværdi.

Hos sumopix.com kan du dog vælge mellem en række forskellige billeder. Det er derfor nemt at finde noget, som du vil synes om. Det kan både være naturbilleder eller billeder af personer. De har et stort billedarkiv, hvor du har mulighed for at bruge alle deres billeder.

Du kan også vælge at tage nogle billeder selv og så bruge dem på dine vægge. Der er mange, der er glade for den løsning. Det gør, at de kan have flotte lærreder med billeder af deres børn og familie hængende på væggen. Når billederne så oveni købet er med til at sænke lydniveauet i deres hjem, er det virkelig en gevinst for dem.  

Det kan også være, at du gerne vil bruge et billede af noget natur eller af noget, du holder af. Det kan også blive til et flot billede på væggen. 

Det kan ikke undgås, at det larmer, når du skal lave mad, og når du har små børn, men du kan være med til at afhjælpe noget af larmen med billederne. Læs mere på https://sumopix.com/da